Legfrissebb hírek


Hegesztés oktatása új módszerrel


 

Megérkezett hazánkba is a legújabb technológián alapuló oktatási módszer, melyet virtuális hegesztésnek hívnak és sokban segíti úgy a tanulók, mint az oktatóközpontok és iskolák dolgát.

A hagyományos oktatói rendszer alapján részt vettek a tanulók elméleti és gyakorlati képzésen, mely bár megalapozta tudásukat, igazi tapasztalatra és sikerekre csak munkahelyükön tettek szert. Ennek oka, hogy a régi eszközök és módszerek nem voltak arra elegendőek, hogy biztos tudást adjanak a tanulni vágyók számára, arról nem is beszélve, hogy az idő se elegendő a megfelelő tapasztalat megszerzésére. Ezáltal az iskolapadot elhagyva olyan szakemberek kerültek a munkapiacra, akik az alapokkal tisztában voltak, de leendő munkahelyükön továbbképzésre és folyamatos figyelemre szorultak. De most itt a megoldás, ami alapjaiban változtatja meg a hegesztés oktatást.

A virtuális hegesztés lényege, hogy már az oktatás elejétől kezdve gyakorlati tapasztalatot biztosít a tanulók számára, mindezt sérülés kockázatának kizárásával, biztonságos környezetben. Oktatás folyamán virtuális módon, szimulátor segítségével van lehetőség gyakorlásra valósághű feltételek mellett. Arról nem is beszélve, hogy az erőforrásokból is kevesebb fogy oktatás közben, hiszen a régi gyakorlati képzés közben a felhasznált nyersanyagok nagy része kidobásra kerül, most viszont gazdaságossá válik az oktatás. A készüléket két típusban igényelhetik az iskolák, vagyis lehetőség van egy terminál igénylésére, illetve ennek mobil változatának vásárlására is, melyet bőröndben biztosít a gyártó vállalat. Így lehetőség nyílik fixen felállítani a szimulátort az iskola területén, de a szállítható típus az országos továbbképzések helyszíneire is elvihető és nagyban segítheti a hegesztés népszerűsítését is.
 
plazmavágás hegesztőgépek
Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.