Legfrissebb hírek


Az igazán fejlett hegesztési technológia képviselõi


 

Mint minden iparágban, a hegesztés területén is az innováció az egyik legfontosabb szempont minden vállalat számára, ha az élmezőnyben szeretnének maradni úgy hazájuk, mint a világ piacán.

Ehhez olyan magasan szakképzett háttércsapatra van szükség, akik a sikereik láttán nem nyugszanak meg, hanem további motivációt találnak a leendő sikerek elérése érdekében és hajtja őket a további újítások felfedezése és az álomképek megvalósítása. A Razorweld termékeket gyártó, washingtoni székhelyű vállalatnak sikerült egy ilyen szakemberekből álló csoportot létrehozni, akik hosszú évek óta biztosítják a kínai vállalat számára az újabbnál újabb berendezések és hegesztőeszközök megalkotásával a világhírnevet. A vállalat kiváló minőségű hegesztő és vágó műszerek gyártásával, valamint forgalmazásával foglalkozik a világ minden táján, hazánkban pedig a Weld- Impex Kft.- é a megtiszteltetés, hogy a kimagasló minőségű hegesztő berendezések értékesítésének jogát megszerezte. A termékekre nem csak a legjobb minőség képviselete jellemző, hanem ergonómiailag, funkcionálisan, valamint design szempontjából is professzionális szintet ér el. És ami még fontos a gyártó vállalt számára, hogy a vásárlók ne csak a hegesztőgép teljesítményével legyen megelégedve, hanem az árával is, vagyis költséghatékony megoldásként ajánlják a felhasználók számára.

Vállalatunk, a Weld- Impex Kft., jelenleg három inverteres hegesztő berendezés forgalmazásával foglalkozik, de a közeljövőben még több berendezés értékesítését tervezzük a magyar piacon. Minden hegesztőgép megfelel a három legszigorúbb és legfontosabb szabványnak és előírásnak, valamint esetleges, nagyobb áramingadozás esetén is biztos és hatékony munkát biztosítanak, ezért bátran ajánljuk minden érdeklődő számára. A bevezetési időszak alatt, korlátozott darabszámban vásárolhatóak meg a hegesztőgépek, melyeket kedvezményes áron és 18 hónapos garanciával kínálunk. Kéréseikkel forduljanak bátran munkatársainkhoz!
 
plazmavágás hegesztőgépek
Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.