Szerzői jog


Jelen honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, melynek jogosultja a Weld-Impex Kft. Minden jog fenntartva.

A Weld-Impex Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a weboldalon található bármilyen adatot - így szöveget, képet, hanganyagot - sokszorosítani, terjeszteni, kiállítani, vagy más egyéb módon hasznosítani, kivéve a magáncélra történő, nem kereskedelmi célú felhasználást.

A honlap tartalmazhat ún. hiperhivatkozásokat, amelyek más - a Weld-Impex honlaptól független - honlapokra való eljutást tesznek lehetővé. A Weld-Impex Kft nem vállal semmilyen felelősséget az ezeken honlapokon található adatokat, információkat érintően, ahogy a hiperlink megnyitásának biztonságosságáért sem. A Weld-Impex honlaphoz kapcsolódó bármilyen weboldal megnyitása az Ön saját kockázatára történik.

A Weld-Impex Kft. nem ismer el semmilyen kötelezettséget olyan kárral kapcsolatban, amely a Weld-Impex honlap megtekintése során annak használatából akár közvetlenül, közvetve vagy véletlen módon ered. Nem vállal továbbá felelősséget azon károkért sem, amelyet a felhasználók számítógépében vírus által közvetetten vagy közvetlenül előidézett károsodás okoz.

Jelen jognyilatkozat tartalmát érintő változtatás jogát a Weld-Impex Kft. fenntartja.

plazmavágás, plazmavágó hegesztőgépek, aluminium hegesztés