Rólunk

A Weld-Impex Termelő és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult elődjeinek több mint 40 éves múltra visszatekintő szellemi és technikai bázisának tapasztalatait felhasználva. A társaság célja olyan magas minőségi és műszaki színvonalú hegesztés- és vágástechnológiai eszközök gyártása és értékesítése, ami a folyamatos fejlesztés révén kielégíti a változó piaci igényeket. A vállalkozás közel 50 főt foglalkoztat. Exportárbevételünk az Ausztráliában, Új-Zélandon, Angliában, Németországban, Hollandiában, Franciaországban, Spanyolországban stb... történő értékesítésből több száz millió forint.

Cégünk üzletpolitikája:
Garantált minőségű gépek gyártása a vevők megelégedettségére, elérhető árakon, auditált MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszerben.

A Weld-Impex Kft. Magyarország egyik legnagyobb hegesztő- és plazmavágógép gyártó cége. Éves szinten több ezer db berendezést gyártunk és értékesítünk, ennek kb 50%-át külföldi partnereknek. Visszatérő vásárlóink és a több éves, illetve évtizedes üzleti kapcsolataink jelzik számunkra vevőink megelégedettségét. Hegesztő- és vágóberendezéseinkkel számos cég dolgozik az országban, többek között a CONTAREX Kft/Kisújszállás; KÜHNE Zrt./Mosonmagyaróvár; VÁMOSGÉP Kft./Vámospércs; Csabametal/Szeghalom, CLAAS/Törökszentmiklós stb.

Termékeink megfelelnek az EU szabványoknak, ezért a CE-jelzés használatára jogosultak vagyunk.

Nagy gondot fordítunk a környezetvédelmi követelményeknek történő megfelelésre is.

A gyorsan változó vevői igényeknek úgy tudunk megfelelni, hogy igényes részpiacokat igyekszünk megkeresni és ellátni, amit a nagy gyártók nem tudnak lefedni.
- Kisebb megrendelők számára kis tételben akár egyedinek minősülő gépeket is legyártunk.
- Speciális igények alapján külső formaváltoztatásokat, különleges színben történő festést vagy feliratozást is végzünk.
- Rugalmasságunkat mutatja az általunk vállalt szállítási határidő is, ami export szállítás esetén a rendeléstől számított 4-6 hét, egyedi megrendeléseknél 6-8 hét. A belföldi értékesítés túlnyomórészt raktárról történik.

Cégünk szakemberei rendszeresen vesznek részt külföldi vásárokon és kiállításokon információgyűjtés, a konkurencia, illetve az új műszaki megoldások figyelése, valamint a beszállítói kör (pl. tolószerkezetek, meghajtó motorok, kapcsoló elemek, egyéb beépített egységek) bővítése céljából.
Alkalmanként kiállítóként is megjelenünk ezeken a rendezvényeken.

A termékeink gyártásának alkatrész és alapanyag ellátását igen nagyszámú beszállítói háttér biztosítja. Belföldi beszállítóink pl. Cooptim Kft., STAFÉTA Kft., stb. Az import beszerzésű alkatrészek a termék értékesítési árának kb. 20%-át teszi ki, származási helyük elsősorban Olaszország, Németország, Horvátország, Kína.

Vállalkozásunkat folyamatosan fejlesztjük, új berendezéseket, technológiát vásárolunk.

A piaci igények gyors és megfelelő kiszolgálása érdekében termékeink műszaki fejlesztése során előtérbe helyezzük a gyorsan változtatható konstrukciók kialakítását, melyek a vevői igényekhez igazodva továbbfejleszthetőek. Ezeknek a szempontoknak szem előtt tartása biztosítja számunkra, hogy folyamatosan versenyben tudjunk maradni, különösen a távol-keleti konkurenciával szemben.
plazmavágás, plazmavágó hegesztőgépek, aluminium hegesztés