• Kezdőlap
  • Hegesztéstechnikai kiegészítők
  • Weldi-FPL 1200M

Weldi-FPL 1200M - füstelszívó

Weldi-FPL 1200M - füstelszívó

A füst- és porleválasztó berendezés célja az - általában - ívhegesztés vagy plazmavágás során keletkező füst és/vagy por elszívása, megtisztítása (5µm-nél nagyobb szemcsék leválasztása) és a környezetbe kibocsátása.A készülék mechanikai és elektromos kialakítása olyan, hogy bárhol telepíthető és működtethető, ahol 230V-os hálózati csatlakozási lehetőség van. A készülékkel egyszerre két munkahely elszívása is megoldható amennyiben két csatlakozási hely áll rendelkezésre.
Működés: a gépben lévő elszívómotor a port és füstöt a keletkezés helyéről – az elszívókaro(ko)n keresztül - beszívja és a szűrőbetéten átáramoltatja, ahol a porszemcsék kiválnak és a gyűjtőtartályba kerülnek, végül pedig a tisztított levegőt a környezetbe kifújja. A szűrőbetétek tisztítása szükség esetén a betét kiszerelésével sűrített levegővel történik. Az elszívókarok csatlakozási helyén keresztül természetesen egyedi csövek is csatlakoztathatók, így a készülék tetszőleges elszívási célra alkalmas.

 

Technikai adatok
Névleges hálózati feszültség
230 V
Névleges hálózati teljesítmény
0,29 kW
Max. megengedett átbocsátási fok
0,5 %
Elszívás teljesítménye
1200 m3/óra A
Levegőcsatlakozás

Ø125 mm

Védettség
IP23
Méretek (sz×m×h) mm
1000×450×560
Tömeg
50 kg
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!

 

A gépkönyv letöltéséhez kattintson az ikonra:

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

 

plazmavágás, plazmavágó hegesztőgépek, aluminium hegesztés